Dansstudio open

Studio open!
Vanaf woensdag 1 juli mag de studio eindelijk weer open. Ongeveer 4 maanden terug moesten wij per direct de deuren sluiten. Heel dubbel was het om in de situatie niet te mogen bijdragen aan een gezond(er) levensstijl. Maar we hebben gelukkig niet stil gezeten.

Het was even wennen om online lessen te bieden en daarna langzaam aan in het park.

We hebben van deze situatie geleerd om flexibel en creatief binnen de mogelijkheden te kunnen blijven bewegen en daar ben ik best trots op.

Gelukkig hebben we de afgelopen maanden ook geen slecht nieuws van jullie mogen ontvangen wat betreft gezondheid. We kijken natuurlijk uit om jullie allemaal weer te mogen verwelkomen in de studio!

Met 1,5 meter afstand en een maximum van 15 mensen in de dansstudio gaat de deur van de dansstudio dan eindelijk weer open. Dat betekent dat er minder mensen kunnen deelnemen. Aanmelden, reserveren en afmelden wordt zeer op prijs gesteld. En ben je ziek, verwelkomen we je graag weer zodra je weer helemaal beter bent.

De buitentrainingen die tot stand zijn gekomen, houden we in ons wekelijks (zomer) rooster. Iedere woensdagavond blijft de full body workout in het Julianapark, mits het niet regent. Het is te leuk om ermee te stoppen.

Vanaf woensdag 1 juli starten we weer met de wekelijkse lessen in de dansstudio met een aantal (nieuwe) huisregels:

We houden ons geen schoenen beleid en direct na binnenkomst handen wassen tot stand. Naast dat wij dagelijks de studio en materiaal reinigen, wordt het op prijs gesteld om materiaal na gebruik te reinigen. Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met eigen handdoekjes en yogamatjes. De kleedkamer blijft gesloten, dus kom zoveel mogelijk in je sportkleding aan.

Workshops voor vrijgezellen ,-en verjaardag feesten, personeelsuitjes, andere aangelegenheden of gewoon om kennis te maken met: burlesque – polefitness- aerial yoga – bungee workout en/of dans aanvragen kunnen we weer in behandeling nemen.

De afgelopen weken zijn er ook een aantal leuke gratis challenges verzorgt voor bestaande leden. Ook deze blijven we na juli met verschillende thema’s rondom lichaam geest en gezondheid aanbieden. Voor bestaande leden is er ook de ledenactie om in de maand augustus 1 persoon, 1 keer per week voor 4 weken gratis mee te laten trainen. Bericht voor de leden: Tot 30 juni kun je jouw vriend(en) aanmelden, mits er nog plek is.

Wordt je niet meegevraagd dan kun je een proefles aanvragen om kennis te maken met 1 van de lessen. Vanaf woensdag 8 juli om 18:00u starten ook weer de beginnerslessen: polefitness.

Nieuwe rooster en lesaanbod:
Vanaf woensdag starten we met het nieuwe rooster.

Van maandag tot en met donderdag bieden we weer jullie vertrouwde en verschillende lessen in de middag en avonduren aan. Privélessen kunnen worden ingepland van maandag tot en met donderdag van 12:00u tot en met 16:00u. Nieuw op het rooster vind je de Femme Funk les.

Burlesque Show: Burlesque Stories
Met burlesque hebben we ook niet stil gezeten en staan we alweer graag klaar met een nieuwe show. De nieuwe burlesque show is: Burlesque Stories. Op vrijdag 25 september en zaterdag 26 september ontvangen wij voor beide avonden maximaal 30 gasten in theater de Bres. Wij presenteren wederom een ‘avond burlesque uit’ in Leeuwarden.

Deze exclusieve, intieme en vooralsnog altijd uitverkochte eerdere show kun je bezoeken door je ticket(s) via de website te bestellen. Bemachtig jij je plek?

Vakantiestop 2020
De dansstudio is deze zomer dicht van vrijdag 17 juli tot zondag 2 augustus. Naast deze zomerstop is de dansstudio gewoon open met het hele lesaanbod. Wanneer je ook nog op vakantie gaat wens ik je alvast een fijne en veilige vakantie toe.

Samen gaan we vanaf juli (weer verder en extra) zorgen voor ons immuunsysteem!

Tot in de dansstudio, Liefs Linda

Meer informatie over de burlesque show, workshops, nieuw rooster en lessen, proeflessen en beginnerscursus polefitness:

www.dansstudiolinda.nl

Alle druk -en schrijffouten voorbehouden. Aan de inhoud van deze nieuwsbrief kun je geen rechten ontlenen.

Copyright dansstudio Linda