facebook icon
mail icon

Informatie

Informatie over Dansstudio Linda

Een dansstudio waarbij respect voor elkaar centraal staat. Dat was de gedachte die Linda van Asperen had bij het opzetten van haar grote droom, een eigen dansstudio. Dansstudio Linda is sinds januari 2016 gevestigd in Leeuwarden. De opening werd gevierd met een groot feest. Het aanbod van de wekelijkse lessen bestaat uit Polefitness, Aerial Yoga en Burleske.

Aanmelden
Deelnemen aan de lessen kan met een strippenkaart en/of half en jaar abonnementen. Deelname aan de lessen/workshops is op eigen risico.
Liever eerst een keer proberen? Meld je hier aan voor een proefles.

Koop hier een strippenkaart.
Koop hier een abonnement voor onbeperkt sporten.
Koop hier een abonnement voor twee keer per week te sporten.

Koop hier een strippenkaart voor Aerial Yoga.
Koop hier een abonnement voor Aerial Yoga.

Dansstudio biedt met haar verschillende disciplines ook workshops voor speciale gelegenheden door heel Friesland. Informatie hierover vind je bij boeken workshops.

Kennismaken met Polefitness, Burleske of Aerial Yoga

Wil je eerst een keer komen kijken? Elk kwartaal organiseert dansstudio Linda een open dag waar leuke en unieke dans gerelateerde workshops worden aangeboden, waaraan iedereen kan deelnemen.
Linda van Asperen wil met haar dansstudio originele en nieuwe vormen van dans en sport aanbieden. Kom gezellig langs op de open dag en wees welkom om te genieten van de diverse demonstraties waarin we laten zien wat we hebben geleerd tijdens de lessen.

Tot ziens bij Dansstudio Linda